GEOGRAFI-TJEK

Godt i gang

4. februar 2008

Der har lige fra starten i december været stor interesse for de to nye web-steder, Geografi-Tjek og Biologi-Tjek, og i januar er det gået stærkt med bestillinger og nye skoleoprettelser.
I Geografi-Tjek er der lige nu oprettet 168 lærere og 1444 elever, og der er besvaret 3600 opgavesæt.

Systemet udbygges løbende med nye opgavesæt, og vi forventer i løbet af forår og sommer at nå op på ca. 75 sæt træningsopgaver og 10 - 15 sæt testopgaver.

mc.jpg 
Forfatter til geografipgaverne er Anne Mette Christensen.

Anne Mette er læreruddannet med geografi som liniefag og underviser nu på 13. år i faget i folkeskolens 7. - 9. klasse.

Hun er desuden medforfatter til bogen, Verden er skæv, i Globusserien, og to gange har hendes klasser vundet geografforbundets Danmarksmesterskab i geografi.


Siden juli 2007 har Anne Mette også været tilknyttet JH Software ApS i forbindelse med udviklingen af Geografi-Tjek, hvor hun foruden det faglige indhold i opgaverne har stået for opbygning  og struktur i opgavesamlingen


Systemet er ligesom Fysik-Kemi-Tjek udviklet af Jesper Høy og Jette Høy fra JH Software ApS. Jesper står for systemudvikling og programmering, og Jette tager sig af opsætning og web-layout.

I forbindelse med den videre udvikling af systemet er vi selvfølgelig meget interesserede i at høre om erfaringer og nye ideer.

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2024
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2024 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.