GEOGRAFI-TJEK

Nyheder

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

5. august 2023

Vi er klar til endnu en skolestart med Tjek. Sommerens opgaveopdateringer er først og fremmest opdateringer til det nye layout med oplæsningsfunktion, og samtidig er indholdet gennemgået og opdateret. I opgavelisten er opgaver i dette layout markeret med en lille blå højtaler, og en gul stjerne markerer, at indholdet er ændret/opdateret.

I gruppen med aktuelle opgaver er der som sædvanlig et eller flere sæt med fagligt indhold med tilknytning til årstiden eller en aktuel situation eller begivenhed. De kan fx bruges som introduktion til Tjek, men er også altid velegnede som ekstraopgaver eller vikaropgave.

Lærere har allerede et par uger haft mulighed for at få adgang, og fra d. 7-8 åbnes der også for elever. Vær dog opmærksom på, at brugere med abonnement for skoleåret 23/24 først har adgang, når skolens kontaktperson har aktiveret abonnementet og oprettet lærere og hold. Der er sendt mails med aktiveringslinks til vores kontaktpersoner for alle betalte abonnementer for 23-24.

Abonnementer fra 22/23 fortsætter ikke automatisk i 23/24. Hvis din skole endnu ikke har fornyet abonnementet, kan der bestilles her. https://tjek.net/bestil-skole.

6. juli 2023

Det er ferietid, og det betyder, at der er lukket for adgangen til Tjek-webstederne.

Mange skoler har allerede før ferien fornyet deres abonnementer for næste skoleår. Har man ikke fået bestilt for 23-24, kan det selvfølgelig stadig nås. Vi er klar til at tage mod bestillinger i hele ferien, så Tjek kan være klar til brug fra skoleårets start. Der kan bestilles her: https://tjek.net/bestil-skole

Ligesom tidligere år bruger vi ferien til gennemgang og opdatering af opgaver. Det sker helt frem til skolestarten i august, men vi forventer at være klar til at give adgang til lærere fra midten af juli, når alle data fra 22-23 er slettet, og der er gjort klar til aktivering af abonnementer for det nye skoleår. Der sendes mails med aktiveringslinks til vores kontaktpersoner, når vi er klar til det.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du fremover får nyhederne direkte som mail, så du altid kan være opdateret om sidste nyt uden at skulle tjekke på web-stederne. Tilmeld her

11. juni 2023

Aktuelle opgaver

Det er blevet sommer med sol, varme og tørke, og i Tjek er sommeropgaverne selvfølgelig fundet frem i grupperne med aktuelle opgaver. I de fleste fag er der bl.a. opgaver om Sankt Hans, og i nogle fag desuden superaktuelle opgaver om tørken, som måske kan betyde aflyste Sankt Hans bål. De aktuelle opgaver har som sædvanlig et fagligt indhold med tilknytning til en aktuel situation eller begivenhed, og de er velegnede som ekstraopgaver eller vikaropgaver de sidste uger før sommerferien.

Fornyelse af abonnementer

Der er tidligere sendt mails til kontaktpersoner om fornyelse, og det er ved at være allersidste chance for fornyelse med 10% genbestillingsrabat. Mange har allerede bestilt, og der er snart fakturaer på vej til de mange som har automatisk fornyelse af abonnementer.

Nyhedsbrev

Som noget nyt er der nu mulighed for at tilmelde sig vores nyhedsbrev, så man fremover får nyhederne direkte som mail, så man altid kan være opdateret om sidste nyt uden at skulle tjekke på web-stederne. Tilmeld her

26. april 2023

Matematik-Tjek dækker nu 1. – 9. klasse

Vi har udvidet Matematik-Tjek med endnu flere opgavesæt, så det nu dækker hele forløbet fra 1. til 9. klasse. For overskuelighedens skyld er opgaverne opdelt i 3 områder, 1.–3. klasse, 4.–6. klasse og 7.–9. klasse. I hvert område er opgaverne opdelt i de samme grupper, som er brugt i 7.–9. klasse. Ved login kommer man til opgavesiden for 7.-9. klasse, altså den samme side som tidligere, men øverst på siden er der nu mulighed for at skifte til 1.-3. eller 4.-6. klasse.

Opret ubegrænset antal klasser

Alle nuværende brugere har selvfølgelig adgang til alle opgaverne, men for at give bedre mulighed for at afprøve Matematik-Tjek i de mindre klasser har vi ind til sommerferien udvidet eksisterende abonnementer, så der kan oprettes et ubegrænset antal klasser. Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af denne mulighed for at afprøve de mange nye opgavesæt.

19. marts 2023


Opgavelisten er opdateret, så der i  gruppen med aktuelle opgaver nu er skiftet til forårsopgaver i stedet for vinteropgaver.

20. februar 2023


Vejrballonen blev pludselig i starten af 2023 en brik i et storpolitisk spil. I opgaven ser vi på, hvad den består af. 

Opgaven findes foreløbig i gruppen med aktuelle opgaver.

18. februar 2023


Der er udgivet  både en et trænings- og et tetst-opgavesæt om biogas med udgangspunkt i Biogas Grøngas ved Vrå. De findes i gruppen Fællesfaglige fokusområder.

11. februar 2023Der er udgivet en ny opgave om jordskælvet i Tyrkiet og Syrien. 
Den findes foreløbig i gruppen med aktuelle opgaver ​

22. december 2022

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2023
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2023 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.